Доставка и плащане

Начало/Доставка и плащане

Доставка

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес или офис за доставка от куриерска фирма „Еконт”. Доставката на нашите артикули се изчислява автоматично при на база тегло и посочен адрес. Доставката е за сметка на Клиента.
При покупка на стоки на стойност 200.00 лв (двеста лева) или повече лева (в една пратка) – безплатна доставка до офис на Еконт.
Всички разходи за доставка се заплащат в момента на осъществяването, посредством наложен платеж или плащане по банков път. Цената за доставка не е включена в цената на стоката.

Срокове на доставка:
Най-късно до 2 (два) работни дни – за страната, ако поръчките са заявени до 14:00 часа на съответния ден.
Най-късно до 3 (три) работни дни – за страната, ако поръчките са заявени след 14:00 часа на съответния ден.

Доставките се извършват от понеделник до събота, като в събота са до обяд, съгласно работното време на куриерската фирма. В делнични дни, доставките се извършват в съответствие с работното време на куриерската фирма.

Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида ѝ и транспорта за доставка.

Стоката се предава на Клиента или на трето лице, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, wwwdowntownurbanwinery.com се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

За доставки в рамките на Европейски съюз, моля свържете се предварително с екипа ни.

Цени и начин на плащане

Всички цени на стоки в онлайн магазин www.downtownurbanwinery.com са в български левове (BGN). Цените са с включен ДДС.
Указаните цени на артикулите не включват разходите за доставка. Сумата дължима за поръчаните продуктите и разходите за доставка могат да бъдат платени по следния начин:
Чрез банкова карта през ВПОС (услугата предстои да бъде активирана);
Или
В брой (наложен платеж) от Клиента или от трето лице от името на Клиента, в момента на доставката на поръчката като плащането се извършва на представител на куриерската фирма;

4.1. Политика за връщане на стоки и отказ от направени поръчки
(1) Клиентът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор в срок 14 дни, считано от датата на доставка на стоката.
(2) В случай, че Клиентът упражни правото си на отказ по ал. 1 от настоящата разпоредба, Доставчикът е задължен да му възстанови в пълен размер платените от потребителя суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор. От сумата, която Клиентът е платил по договора се удържат разходите за връщане на стоката, освен ако последният не е върнал стоката за своя сметка и е уведомил за това Доставчика. В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.
(3) Клиентът се задължава да съхранява получените от Доставчика стоки, без да засяга тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.
(4) Клиентът може да упражни правото си на отказ от договора с Доставчика като отправи писмено изявление до Доставчика на адрес, посочен по-горе или на имейл: grandvin2020@gmail.com
(5) Сумата за връщане на поръчка е в съответствие с тарифата на куриерската фирма.
(6) Клиентът губи правото на отказ от договора при следните обстоятелства:
-когато продуктът е със скъсан или премахнат етикет;
-когато състоянието на продукта е повредено;
-когато целостта на продукта или неговата опаковка (бутилка) е нарушена;

ЧИСТИ, ЕЛЕГАНТНИ И МОДЕРНИ ВИНА
ЛИМИТИРАНИ КОЛИЧЕСТВА
СЪЗДАВАМЕ РЪЧНО ЗАНАЯТЧИЙСКИ ВИНА
ГАРАНТИРАНО УДОВОЛСТВИЕ